Make-up

Essence Mascara & Eyeliner Review

Alle meiden onder ons hebben vast weleens een beetje make-up op gedaan. We hebben ook vast allemaal wel geëxperimenteerd met make-up. Maar wat was nou jouw eerste merkje die je kende of die je hebt gekocht? Ik weet het nog als de dag van gister dat ik het merk Essence had ontdekt en ik denk dat vele meiden deze zelfde herinnering nog hebben. 

Ik ben naar de Kruidvat gegaan en heb de twee producten gekocht die ik vroeger ook eens heb gekocht, namelijk een eyeliner en een mascara. 

Na al die jaren was ik benieuwd hoe in elk geval de eyeliner ook nog maar beviel, ook heb ik een mascara aangeschaft die mij veel belovend leek. Deze twee producten heb ik getest en natuurlijk heb ik voor jullie hier een review over geschreven. 

Mascara en eyeliner Essence

Laten we even beginnen met de verpakking van de producten, ik vind de mascara er super trendy uit zien. De kleurencombinatie vind ik erg aantrekkelijk en opvallend. Dit is onder andere de reden dat ik deze mascara hebt aangeschaft. Ook vond ik het aantrekkelijk dat Essence beweert dat deze mascara ‘gym-proof’ is. 

Natuurlijk kan ik dat momenteel niet testen (wegens het Coronavirus), maar de mascara heeft een warme en drukke dag overleefd. Ik kan dus bevestigen dat de mascara zeker de hele dag blijft zitten. Het verwijderen van de mascara gaat met een reinigingsmelk zeer gemakkelijk. Ik gebruik zelf een reinigingsmelk van L’Oreál. Het borsteltje is ook erg fijn. er blijven namelijk geen wimper haartjes in zitten.

Mascara borstel
Mascara inhoud

Het uiterlijk van de eyeliner vind ik persoonlijk een beetje basic, er waren leukere verpakkingen dan deze. Wat mij wel aantrok en dit is ook de reden dat ik hem heb aangeschaft is dat ik het kwastje super fijn vond, dit herinnerde ik mij nog van vroeger. Het viel mij op dat dit product VEGAN is! Een lijntje aanbrengen ging super makkelijk, het is een heel fijn en soepel kwastje, dit helpt zeker bij het aanbrengen van een lijn! 

Eyeliner inhoud

Al met al ben ik super tevreden over beide producten en kan ik ze zeker aanraden. Ook lekker budget-proof! Samen kosten deze producten nog geen: €6,- bij de Kruidvat.

Ik hoop dat je deze blog leuk vond om te lezen en dat ik je meer informatie heb kunnen geven over de mascara en eyeliner van Essence! Liefs Yoëlle.

resultaten

You Might Also Like

Geen reacties

    Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.