Lifestyle Make-up

Caviar Illumination Mask Review

Lieve lezers, vandaag heb ik weer een review voor jullie! Dit keer heb ik een masker voor jullie getest. Toen ik een aantal dagen geleden aan het shoppen was bij de Action viel mijn oog meteen op dit masker. Het leek mij leuk om het masker te testen en het uiteraard met jullie te delen!

Het gaat om de Caviar Illumination mask with clay & caviar extract! Om het even samen te vatten, een kaviaar masker! Laten we het eerst eens over het product zelf hebben. Er zit 100ML in het potje, het masker is 6 maand houdbaar en heeft de volgende ingrediënten: 

Aqua, Kaolin, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl, Alcohol, Cetyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Charcoal Powder, Dimethicone, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Parfum, Aloe Barbadensis Extract, Xanthan Gum, Chamomilla Recutita Flower Extract, Butylene Glycol, Phenethyl Alcohol, Caviar extract.

Ja ik moet ook toegeven dat ik de helft van deze ingrediënten ook niet ken haha!

De verpakking ziet er luxe uit, het is een glazen potje ingepakt in een kartonnen doosje. Op het doosje staan instructies hoe je het masker kunt aanbrengen. Ook is het potje veilig geseald. 

Ik zal stap voor stap uitleggen hoe ik het masker heb aangebracht en wat voor mij het beste werkt: 

1: Reinig je gezicht, het is heel belangrijk dat je van tevoren je poriën goed schoonmaakt zodat het masker goed in kan trekken. 

2. breng het masker aan met een kwast of eventueel je hand, was je handen wel goed van tevoren. 

3. Laat het masker een kwartier intrekken. Je voelt het masker langzaam opdrogen! 

4. Was vervolgens het masker eraf met lauw water, je voelt meteen dat je huid helemaal zacht is geworden. 

5. breng eventueel nog een dag of nacht crème aan.  

Persoonlijk ben ik zeer tevreden over het product! Wat mij meteen opviel in de winkel was dat de verpakking er best luxe uit ziet. Toen ik het potje opende rook het meteen super lekker, ook droogt het masker snel op! Een minpuntje is dat de opening van het potje een beetje klein is en je zo het product er minder makkelijk uit krijgt.

Wat is nou mijn conclusie over dit product? Ik vind het een lekker ruikend en goed werkend product! Zeker qua prijs/kwaliteit verhouding is het een goede deal. Het masker kost namelijk maar €2,95 bij de Action!  

Ik hoop dat jullie deze blog weer leuk vonden! Wil je nou op de hoogte blijven? Volg dan gerust mijn sociale media! Liefs Yoëlle ❤️

You Might Also Like

1 Reactie

  • Avatar
    Reply
    Anna
    25 mei 2020 at 2:05 pm

    Lekker maskertje is dit, ik gebruik hem zelf ook. Leuke review!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.