Lifestyle Tips & Tricks

10 leuke date tips ❤️

Iets gezelligs doen met je lover, we doen het allemaal wel eens. Wel komt het helaas regelmatig voor dat je niet precies weet wat je nu weer kunt gaan doen. Helemaal in deze (corona) tijd waar we momenteel in leven, het was al lastig om iets leuks te bedenken maar nu helemaal aangezien we allemaal beperkt worden in de opties. Gelukkig wordt alles wat soepeler en hebben we weer meer leuke date opties (op 1,5 meter uiteraard).

Om deze reden heb ik in deze blog post een aantal leuke dingen bedacht die je samen met je lover kunt gaan doen. Het eerste deel is vooral Corona-proof! Op de overige moeten we misschien nog een tijdje wachten. Niet te min kun je je hier natuurlijk al wel op verheugen!

Hier komen ze:

 1. Haal de leukste spelletjes uit de kast, heb je deze niet kijk dan op marktplaats voor leuke spellen! Win-win situatie want je leert er vaak ook nog van.
 2. Ga een stukje wandelen en vind een leuke plek waar je een vette Insta foto kunt maken!
 3. Ga gezellig samen in de auto een stukje touren om de omgeving te verkennen of eventueel verder van huis weg.
 4. Hou een echte filmavond. Dit houdt in een filmavond met veel snacks en je favo drankje! Kijk ook gerust meerdere films tot je samen in slaap valt. Kaarsjes aan en you ready to go!
 5. Ga samen koken, houd je hier niet zo van, ga dan gezellig samen een pizza beleggen (of bestellen hihi) Vind je dit wel leuk? Spit dan al je kookboeken door.
 6. Maak een moodboard met dingen die in jullie droomhuis komen. Of maak een moodboard met persoonlijke interesses om elkaar beter te leren kennen.
 7. Shoppen in een andere stad of ga naar Batavia stad. Hoogstwaarschijnlijk heb je al vaak genoeg geshopt in de stad waar je vlakbij woont. Daarom is het erg leuk en vernieuwend om naar een stad te gaan waar je eventueel nog nooit bent geweest.
 8. Musea bezoeken in Amsterdam, vaak ga je naar Amsterdam om te shoppen maar bezoek ook eens de musea. In Amsterdam zijn namelijk genoeg leuke en interessante musea.
 9. Ga naar een pretpark zoals Walibi. Voor een wat meer extremere date is een pretpark een goed idee!
 10. Zoek de leukste concerten op. Zoek een concert op van een artiest die je beide leuk vindt en je gaat gegarandeerd uit je dak!

Ik hoop dat je deze blog leuk vond. Zelf vind ik de bovenstaande activiteiten super leuk en ik hoop jij ook!

Liefs Yoëlle ❤️

You Might Also Like

1 Reactie

 • Avatar
  Reply
  Roos
  15 juli 2020 at 10:53 pm

  Samen koken en daarna een film… heeeeerlijk! Love deze tips x

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.